Szabadidő

Nem erre a reakcióra számított a nő, aki a túl hangos szex miatt írt levelet szomszédjának

„Hello, szomszéd” – Jenna kedves levele ezzel a megszólítással kezdődött. Nem számított arra, hogy kap válasz. Pedig kapott.

Jenna Levine amerikai egyetemista a közelmúltban megelégelte szobatársa viszonylag hangos éjszakai életét, ezért tollat ragadott. A fiatal lány a Twitter-oldalán meg is osztotta a levélről készült fotót, amelyben azt írta szomszédjának: „Kedves Szomszéd! Kérlek, éld a nemi életedet egy hangyányit halkabban, mert néhányan itt, a szomszédban pihenni szeretnének, és nem arra emlékeztetve lenni, mennyire magányosak.”

A fiatal nő az ajtó alatt csúsztatta át a levelet szomszédjának, és elmondása szerint egyáltalán nem gondolt rá, hogy választ fog kapni. Pedig kapott, méghozzá nem is akármilyet!

„Legkedvesebb Szomszédom! Hihetetlenül szomorúan olvasom, hogy megzavartalak pihenés közben. Egyetlen mentségem, hogy nem gondoltam rá, hogy ennyire hangos lehetek. Őszintén bocsánatot kérek a kellemetlenségért, amit a hangerőmmel okoztam” – írta a szomszéd, aki a levele mellé egy szelet csokoládét is mellékelt.

A levél folytatásában a meglepően kedves szomszéd arról, hogy reméli, nem sokszor zavarta meg szomszédját, illetve még biztatja is Jennát. „Ne aggódj, te sem maradsz örökre egyedül. A megfelelő ember a te életedbe is bekopogtat majd hamarosan. Én csak tudom. 18 évig éltem egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top