Szabadidő

Zseniális fotók a kutya-macska párosról, ahogy minden héten együtt túráznak

Henry kutya és a barátja, Baloo cica elfoglalt utazók, rendszeresen járnak túrázni, és a szabad ég alatt alszanak, egymást átölelve.

Henryt 2014-ben fogadta örökbe Cynthia Bennett és a barátja, akik megszállott túrázók. A nő először nem őt akarta hazavinni, de amint észrevette Henryt, tudta, hogy ez a kutyus kell neki. Amikor először találkoztak, a kutya belebújt az ölébe, és a feje fölé tolta a nő kezét. Innentől egyértelmű volt, hogy hazaviszik.

Henry azóta minden héten elkíséri a párt a túráira, amelyek során a legmagasabb hegyekre is felmásznak.

Néhány hónapja eldöntötték, hogy bővítik a csapatot, és örökbe fogadnak egy cicát is, amelyet szintén elvisznek a kirándulásaikra. Hamar megtalálták a Baloo nevű sziámi keverék macskát egy helyi menhelyen.

A cica hamar Henry legjobb barátja lett, és együtt élik át a kalandokat a túrák során.

Ő nem az a fajta cica, amelyiket otthon lehet hagyni a hétvégéken. Azt hiszem, úgy érzi, ő inkább egy kutya, mint bármi más.

A nő csak testvéreknek nevezi őket, és úgy véli, Baloo az anyjának hiszi a kutyát, mert állandóan az emlőit keresi, és gyakran bújik a hóna alá.

Brotherly love ❤️ • Blanket - @allkupets Their blankets are amazingly soft and they are all hand cut making every one unique 🤙🏼

A post shared by Henry + Baloo 👋🏼 (@henrythecoloradodog) on

 

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top