Szabadidő

Megvillantotta legszebb mosolyát az árva kutya, hogy beleszeressenek

Lássuk be, egy ilyen mosolynak tényleg képtelenség ellenállni…

„Egyszerűen tudtam, hogy ő az igazi. Miután az állatmentők otthagyták őt nálunk, legbelül azt éreztem, mostantól történjen bármi, megoldjuk. Nekünk sikerülni fog. Együtt. Mert ő hozzánk tartozik” – mondta a The Dodo című lapnak Milo örökbefogadó gazdája, Ivy Rylander.

kutya, örökbefogadás

Kép forrása: The Dodo

A nem mindennapi külsejű kutyus, Milo öt és fél évvel ezelőtt toppant be Rylanderék életébe: Ivy és párja nem sokkal korábban költöztek be új, kaliforniai lakásukba, és már úgy érezték, hogy éppen itt az ideje, hogy örökbe fogadjanak egy négylábú társat. „A Perfect Dog Rescue oldalán nézegettük a lehetséges jelölteket, mikor megláttuk Milo képét. És azonnal szerelembe is estünk vele.”

Ivy azt mondja, az akkor 8 hónapos Milót az állatmentők az utcáról gyűjtötték be, így sok mindent nem tudtak róla, leszámítva azt az egy dolgot, hogy nagyon félős. „Sokkal ijedősebb, mint sorstársai, ezért gondozói úgy döntöttek, inkább elfuvarozzák hozzánk.

Kép forrása: The Dodo

Rylanderék szerencsére nem ijedtek meg attól a kihívástól, amit egy félős, szégyenlős kutya jelent, plána azok után nem, hogy Milo megvillantotta nekik védjegyévé vált mosolyát is. „Onnantól kezdve tudtam, hogy ő hozzánk tartozik. Tudtam, hogy minden rendben lesz.”

kutya, örökbefogadás

Kép forrása: The Dodo

Ivy a The Dodónak elárulta azt is, hogy a menhelyen csináltak DNS-vizsgálatot, hogy kiderüljön, Milo milyen fajta kutya: „eszerint Milo negyedrészt labrador, háromnegyed részt staffordshire terrier. Nem tudom, láttam már pontosan ilyen típusú keverék kutyákat, de egyik sem nézett ki úgy, mint Milo” – mondja a büszke gazdi, aki elárulta, a náluk töltött évek során Milo valamelyest levetkőzte félénkségét, és sokkal többet mosolyog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top