Szabadidő

Zseniális trükkel csempész kaját a moziba ez a nő

Rendszeresen húzod a szád, mikor ki kell fizetned a túlárazott kólát meg a miniatűr adagban porciózott nachót? Akkor csináld te is azt, amit ez a lány! Ha lány vagy...

Valljuk be, hiába vesszük meg a pattogatott kukoricát meg az üdítőt a moziban, mind szívjuk a fogunkat, amiért annyi pénzt ott kell hagyni ezekért a valójában cseppet sem drága finomságokért… Szóval tegyük a szívünkre a kezünket, ki ne próbált volna még a táskájába tuszkolva a moziterembe csempészni egy zacskó chipset vagy egy sajtburgert? Persze ennek is van profi szintje.

Angela Brisk Twitteren osztotta meg zseniális módszerét: ő egy öblös műanyag tálat használ, amit megtölt kedvenc finomságaival, végül pedig pólója alá tuszkolva terhes hasat imitál vele. Zseniálisan egyszerű, kikezdhetetlen, arról nem is beszélve, hogy a tál később is tök jól jöhet, hogy a nézőtéren beleborítsuk a megvásárolt rágcsálnivalókat. Leborulunk a fiatal lány zsenialitása előtt, és alig várjuk, hogy valaki nálunk is kipróbálja!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top