Szabadidő

Árveréssel gyűjt a rászorulóknak a Heti Betevő

Indul a Művészek a Heti Betevőért kiállítás és aukció.

A Heti Betevő Egyesület budapesti csoportja idén második alkalommal rendezi meg a Művészek a Heti Betevőért kiállítását és jótékonysági aukcióját. A megnyitó péntek délután lesz a budapesti Living Galleryben, Alföldi Róbert nyitja meg a kiállítást. Közreműködik: Darvas Kristóf.

Egy férfi könyveket nézeget a Heti Betevő egyik eseményén (forrás: Heti Betevő FB)

Egy férfi könyveket nézeget a Heti Betevő egyik eseményén (forrás: Heti Betevő FB)

 

A tárlat december 3-ig látható, a kiállított művekre pedig licitálni is lehet. Az aukció a Heti Betevő közösségi oldalán, online zajlik majd, november 25-én, szombaton indul. A szervezők leírása szerint „támogató művészeink idén is annyira jó fejek voltak, hogy a licitekből befolyó teljes összeget felajánlották ügyünk támogatására. Ezt az összeget vendégeink ellátására fogjuk fordítani, reményeink szerint a vasárnapi ebéden túl a téli hideg okozta krízishelyzetekben is tudunk majd segítséget nyújtani”.

A Heti Betevő csoport rászorulóknak ad ingyen ételt (itt írtunk róluk bővebben). Az esemény Facebook-oldalán lehet arról is olvasni, milyen műveket ajánlottak fel a művészek, köztük Esterházy Marcell, Hafner Mónika vagy Rutkai Bori.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top