nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Döbbenetes videó készült az angliai ufóészlelésről

Döbbenetes videó készült az angliai ufóészlelésről

A YouTube-ra felkerült felvételen látható, azonosítatlan objektum egészen különös dolgot művel.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Suspect Sky nevű YouTube-csatornára töltötték fel az alábbi videót, amelyet valamikor októberben rögzítettek a Londontól délnyugatra fekvő Dorset környékén.

A felvételen egy fényes objektum látható az égen, a felhősáv takarásában. Azaz csak eleinte van takarásban, a felhők ugyanis a különös tárgy megjelenését követően oszlani kezdenek – de csak a fénygömb közelében!

Az egyperces videót azóta rengetegen megnézték és meg is osztották az interneten.

„Elképesztően jó ez a felvétel, amin nem csak egy ufó látható, hanem az is, hogy hogyan hat a környezetére” – írta egy Josh Hammond nevű felhasználó.

Egy másik netező, aki valószínűleg rajong az úgynevezett chemtrail konteókért, még meg is köszönte, hogy a repülő csészealj eltüntette a felhőt, amely az összeesküvés-elmélet hívei szerint képes befolyásolni az emberek viselkedését.

Persze a legtöbben szkeptikusan viszonyultak a dologhoz, és hamisítványnak nevezték a videót. Ők bizonyára nem látták a Kecskebűvölők című csodálatos filmet, amelyben George Clooney a puszta tekintetével oszlatja a felhőket.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon