Szabadidő

Belehalt a bánatba a reptéren sorsára hagyott kutya

„Kóborló Felhő” egy teljes hónapig várta vissza gazdáját, aki egy kolumbiai reptéren hagyta őt sorsára. Hiába.

A „gazdi” ugyanis sosem tért vissza a fekete-fehér foltos keverékért, amely a reptéren dolgozóktól a Nube Viajera, vagyis a Kóborló Felhő nevet kapta. A végtelenül hűséges kutya végül egy hónapot töltött a reptéren, mielőtt a szervezete végleg feladta volna a küzdelmet.

kutya, hűség

Kép forrása: Telegraph

Kóborló Felhő ugyanis attól a pillanattól kezdve, hogy gazdája magára hagyta őt, nem volt hajlandó enni. Pedig lett volna mit: a reptér dolgozói és az utasok is szívükbe zárták a négylábút, többen rendszeresen vittek neki élelmet. Hiába. A kutyus nem volt hajlandó elfogadni semmit.

„Reggelente mindig felkelt a helyéről, körbeszaglászta a frissen érkező utasokat, hátha megtalálja köztük azt, akire olyan régóta vár. De sosem találta. Egy idő után feladta a körözést, és visszafeküdt a helyére. Lehetett látni a szemében a végtelen szomorúságot” – idézi a reptér egyik dolgozóját a Telegraph című brit napilap.

Kép forrása: Telegraph

Néhány hét után a csontsoványra fogyott kutyához kihívták az állatvédőket. Menhelyre került, de ott sem tudtak rajta segíteni. „Amikor elvitték a menhelyre, Kóborló Felhő már alig bírt lábra állni. Intravénásan próbálták őt táplálni, amíg megjön az étvágya, de a depresszió erősebb volt, mint a teste. Mindössze néhány napot lehetett távol attól a helytől, ahol utoljára látta gazdiját, mielőtt feladta volna.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top