Szabadidő

A nagypapa csak jót akart, de horror lett a vége

Csupán unokája kedvenc játékát próbálta egy picit rendbe szedni, aztán megtörtént a baj. Az eredmény olyan lett, mintha egy filléres horrorfilm egyik kellékét látnánk.

Valószínűleg nem egészen ilyen végkifejletre számított az a nagypapa, aki unokája kedvenc babáját próbálta megtisztítani. Feltehetően nem számolt azzal, hogy a fröccsöntött műanyag játéknak nem fog jót tenni, ha agresszív oldószerrel kezelik, meg is lett az eredménye.

Az oldószer ugyanis úgy, ahogy volt, eltüntette a baba festett kék szemeit, a száját és a szemöldökét is.

A „felületkezelt” játék úgy néz ki, mintha súlyos égési sérüléseket szenvedett volna, ráadásul a helyzeten nem segített, hogy a kétségbeesett nagypapa úgy pótolta a lemosott szemeket, hogy egy újságból kivágta valakinek a szemeit, és azokat ragasztotta a baba arcára.

Szerencsére a család jót nevetett az eseten, a kislány anyukája pedig a Twitteren tette közzé a balul elsült tisztítás eredményét. A bejegyzés néhány óra leforgása alatt közel 35 ezer lájkot kapott, és több mint 13 000 felhasználó osztotta meg az ijesztő fotót.

Szegény nagypapa valószínűleg egy életre megtanulta, hogy műanyag babákat nem tisztogatunk durva oldószerekkel. Reméljük, hogy az unokája nem is látta a végeredményt, vagy ha igen, akkor már elmúltak a rémálmai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top