Szabadidő

Hatéves kisfiú videójának köszönhetően talált gazdára a siket kutya

A kis Roman hetente többször is önkénteskedik az otthonához közeli állatotthonban. Azt mondja, a kutyáknál csak azt szereti jobban, ha segíthet is nekik.

„Nagyon imádom őket. Leginkább azt, hogy olyan sokfélék” – nyilatkozta a hatéves Roman McConn a 9 News hírcsatornának, miközben egy rémült csivavát dédelgetett. A kisfiú édesanyja, Jennifer elmondása szerint Roman hetente többször önkénteskedik a Humane Society állatotthonában, négylábú barátainál pedig csak azt szereti jobban, ha segíthet is nekik.

kutya, otthon, önkéntes

Kép forrása: 9 News

Mint ennek a kis fickónak itt az ölemben. Látszik, hogy nagyon meg van ijedve, én pedig megpróbálom megnyugtatni őt” – mondja a kisfiú, aki áprilisban egy idősebb barátjának, a hétéves, siket Legendnek talált szerető gazdikat, méghozzá egy olyan videónak köszönhetően, amelynek ő volt a főszereplője.

Az imádni való, néhány perces videót, amelyet Roman anyukája töltött fel a Facebookra, több ezren megnézték, köztük az a család is, akik végül úgy döntöttek, magukhoz veszik az idősödő, siket labradort. „Egyrészről kicsit szomorú vagyok, hogy Legend elköltözött innen, mert nagyon szerettem őt, másrészről viszont örülök, mert saját otthona lett” – mondta mosolyogva a kisfiú, aki most újabb videókon töri a fejét, hogy még több barátját juttathassa új otthonhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top