nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Elbűvölte a világot a kórusban táncoló kislány videója

Elbűvölte a világot a kórusban táncoló kislány videója

A táncos lábú énekespalánta anyukája eredetileg csak saját örömére rögzítette a gyerekkórus előadását, aztán megosztotta a videót facebookozó ismerőseivel. A felvétel azóta bejárta az egész világot.
NLCafé
f Ajánlom

Jennifer Pattersonnak fogalma sem volt, hogy mekkora népszerűségre tesz szert az a videó, amelyet Loren nevű kislánya október 30-i kóruskoncertjéről készített. A büszke anyuka jót mosolygott rajta, hogy kislánya mekkora beleéléssel mozog az előadott dal ritmusára, ezért, hogy ismerőseivel is megossza az élményt, feltöltötte a koncertről készült videót a Facebookra.

„Loren ma reggel a kórusban” – írta a videó alá. „Ha esetleg nem találnád, ő az a rózsaszín pulóverben.”

A rövid videót néhány óra alatt több ezren nézték meg, és a megosztásoknak köszönhetően terjedni kezdett. A kommentelők a világ minden tájáról küldtek szívmelengető üzeneteket az anyukának, akinek gratuláltak a kislánya táncához.

„Ő a kedvencem, kíváncsi vagyok, miket csinálna szólóban” – írta az egyik kommentelő. „Annyira édes és gyönyörű, igazi inspiráció, érződik, hogy tele van a szíve örömmel!”

A videó azóta felkerült a YouTube videomegosztóra is, egy nő pedig igazán megható kommentet írt alá, amely szerint idős édesanyjának sokat segített abban, hogy elfogadja új lakóhelyét, egy idősek otthonát.

„Megmutattam a videót a 89 éves anyukámnak, aki nehezen dolgozta fel, hogy mostantól nem egyedül él, hanem egy otthonban” – írta a felhasználó. „Azonban megnézte a videót, és utána úgy döntött, hogy semmi sem veheti el tőle az élet apró örömeit. Azóta mindennap megnézem vele a videót.”

A kis Lorent aligha most láttuk utoljára, azt gyanítjuk, rövidesen újabb hasonló videóval bűvöli majd el a világot.

Megosztás Facebookon