Szabadidő

Srí Lankától egészen Dél-Afrikáig láthatja a világ a magyar sikerfilmet

2018. február 21-től a Netflix streamingszolgáltató műsorra tűzi Enyedi Ildikó rendezését, a Testről és lélekről-t. Ez azt jelenti, hogy ezután gyakorlatilag a fél világ láthatja majd a magyar sikerfilmet.

Kedden jelentette be a Netflix, hogy megvásárolták a Testről és lélekről című magyar filmnek az Egyesült Államokra is vonatkozó forgalmazási jogait – írja a Deadline. Az USA mellett – Brazília kivételével – Dél-Amerikában, Izrael és Törökország kivételével a Közel-Keleten, Dél-Afrikában, Indiában, Pakisztánban, Afganisztánban, Bhutánban, Bangladesben, Srí Lankán és Mongóliában is tudják majd nézni a Netflix-felhasználók Enyedi Ildikó többszörösen díjnyertes filmjét.

Az amerikai bemutatója november 12-én lesz, Magyarországon pedig az HBO fogja vetíteni jövőre. A film az idei Berlinale fődíját nyerte el, később pedig a sydney-i filmfesztivál fődíját. Ez lett az ország hivatalos nevezése a 2018-as Oscarra, a decemberi európai filmdíjakra pedig négy kategóriában jelölték. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top