Szabadidő

Időjárás: hűvös, nedves napok jönnek

Lehűlésre, több helyen csapadékra kell számítani az elkövetkező napokban. A nappali hőmérséklet csak helyenként haladja meg a 14 fokot.

Hűvös hétfő éjszaka után hideg lesz a kedd hajnal időjárása is, napközben csak lassan melegszik a hőmérséklet. A Dunántúl nyugati, délnyugati részén több lesz a felhő, helyenként kisebb eső, zápor is lehet, másutt változóan vagy gyengén felhős, száraz időre számíthatunk, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap – írja előrejelzésében a Kiderül.hu.

A keleti, északkeleti szél megélénkül, főként a Dunántúlon meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között alakul, de keleten, északkeleten +1, -2 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között várható.

Szerdai maximumok – forrás: kiderül.hu

Szerdán több lesz a nappali csapadék, leginkább a nyugati határ közelében valószínű eső, de északkeleten is erősen megnövekszik a felhőzet. A keleti, délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 14 fok között várható, északkeleten és a déli határnál lehet enyhébb az idő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top