Szabadidő

Videó: Anna Wintour inkább eszik baconbe tekert pizzát, mint hogy ócsárolja kedvenc tervezőit

Hogy más oldaláról is megismerhessék a mindig szigorú tekintetű Vogue főszerkesztőt, játékos feladatra hívták egy tévéműsorban.

Aki ismeri James Corden népszerű televíziós műsorát, a The Late Show-t, az azt is tudja, hogy nem egyszerűen csak meginterjúvolják a vendégeket, hanem mókás játékokban is megmérettetnek egyben. Így történt ez nemrég Anna Wintourral, az amerikai Vogue főszerkesztőjével is, valószínűleg kifejezetten azért, hogy új oldalát ismerje meg a közönség.

Wintour és Corden az Amerikában híres Spill Your Guts or Fill Your Guts nevű játékot játszották, aminek az a lényege, hogy a műsorvezető által feltett kérdésekre csak igazat lehet válaszolni. Ha nem így történik, meg kell enni a vendég előtti asztalon álló, általában undorító ételek valamelyikét, mint például egy ízletes bikafarkat.

Corden olyan kérdéseket tett fel először Wintournak, mint hogy rangsorolja a három legkiválóbb divattervezőt a legjobbtól a legrosszabbig. Wintour már itt zavarba jött egy kicsit, de derekasan állta a sarat és végül Tom Ford nevét mondta ki határozottan, bár rögtön meg is magyarázta a választását. Ám miután megtagadta, hogy Marc Jacobs és Ralph Lauren között válasszon, kénytelen volt egy szalonnába csomagolt pizzát elfogyasztani. A kérdések egyre izzasztóbbá váltak, de Wintour végig jól szórakozott, és nem lehetett igazán zavarba hozni.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top