nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Szuper halloweeni jelmezeket kaptak a kerekesszékes gyerekek

Szuper halloweeni jelmezeket kaptak a kerekesszékes gyerekek

Egy amerikai gyerekkórházban gondoskodtak arról, hogy a kerekesszékes gyerekeknek is tökéletes legyen a halloween.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy jótékonysági szervezett szuper halloweeni jelmezeket készített kerekesszékes gyerekeknek egy Salt Lake Cityben található gyermekkórházban. A kerekesszékeket többek között Batmobillá, kukoricapattogtatóvá, hintóvá vagy épp Millennium Falconná alakították át, hogy a mozgáskorlátozott gyerekek se maradjanak ki a halloweeni mókából.

„Minden gyerek szeretne elmenni halloweeni kéregetésre, úgy, ahogy a barátai, de kerekesszékkel ez nem mindig könnyű” – mondta Matt Lowell, a kórház mobilitási programjának vezetője.

A kerekesszékek dekorálásának ötlete tavaly merült fel először, miután több szülő is panaszkodott, hogy gondban van gyermeke halloweeni jelmezének elkészítésével. Egy évvel ezelőtt végül hat kisgyerek kaphatott szuper jelmezt, idén viszont már önkéntesek bevonásával zajlott az akció, így sokkal több, összesen 21 jelmez készült el.

People

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon