Szabadidő

Az egész net kiakadt a pókon, aminek ördögi Pikachu nőtt a hátára

Ez a ritka pókfajta egy az egyben úgy fest, mintha Pikachu sátáni doppelgangere töppedt ikerszarkómaként tapadna testére.

A Micrathena Sagittata valószínűleg keveseknek mond bármit is, de a neten már elhíresült mint a  „para pikachus pók”. Erről a fajtáról azt kell tudni, hogy Közép-Amerikában él, viszonylag kis méretű, és van rajta egy sárgás kinövés, ami szakasztott úgy néz ki, mint Pikachu sátáni ikertestvére.

A nem mindennapi pók fotói a National Geographic munkatársának, Jonathan Kolbynak köszönhetően járták be a netet, akinek a hondurasi dzsungelekben sikerült lefényképeznie az állatot. Az még nem dőlt el, hogy a jelenség inkább lenyűgöző vagy ijesztő, de tény, hogy a világ kedvenc Pokémonjával való rokonság letagadhatatlan. A szimpátia dolgában már mindenki maga dönthet – mondjuk a pókok a legtöbb embernél eleve nem indulnak valami rózsás pozícióból…

 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top