Szabadidő

Így néz ki, amikor 11 kiló marihuánáért szétszednek egy autót a nyomozók

A szerb férfi a kocsiba rejtette a kábítószert, a rendőrök videón mutatják meg, hol találtak gyanús zöld csomagokat az autóban.

Egy 53 éves szerb férfi személyautójával 2017. szeptember 29-én 17 óra 30 perckor jelentkezett belépésre Röszke Határátkelőhelyen, ahol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai szigorított vámvizsgálatot rendeltek el vele szemben – írja a police.hu. A jármű átvizsgálásakor a pénzügyőrök a hátsó lökhárító, a két első sárhányó, valamint a négy ajtókárpit mögötti gyári üregekben zöld növényi törmeléket tartalmazó csomagokat találtak.

A rendőrök az autóban 20 csomagban összesen 11.470 gramm kábítószergyanús anyagot találtak, amely az elvégzett gyorsteszt szerint marihuána. A lefoglalt anyag – súlya alapján – feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 22 millió forint. A nyomozók a szerb férfit elfogását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top