Szabadidő

6 jel, hogy nem a megfelelő emberrel randizol

Még a tökéletesnek tűnő párkapcsolatok sem azok általában.

Hogy milyen a jó párkapcsolat, arról az idők végezetéig tanakodhatnánk, mert mindenki máshogy elmélkedik róla, és különböző tűrésigénnyel is rendelkezünk. Most azokat a jeleket soroljuk fel, amik afelé mutatnak, hogy mégsem stimmel minden.

Folyamatos veszekedés

Fontos jelzés lehet, ha mindennapos veszekedésekké válnak a viták. Érdemes átgondolnod, vissza fog-e állni valaha is a rend.

Féltékenység

Forrás: lmt-lss.com

A túlzott féltékenység nagyon romboló tud lenni. Nyilván a mértékletesség itt is kulcsfontosságú, ha van egy kis féltékenykedés, sok vizet nem zavar. Ha viszont a másik minden mozdulatát riadt figyelemmel kísérjük, netán bele-beleolvasunk az üzeneteibe, az csak rosszat tesz a kapcsolatunkkal.

Távolság

Egy ideig tartható a távkapcsolat, de nagyon megnehezíti a mindennapokat. Csak virtuálisan tudtok érintkezni, nem tudjátok a másikat megérinteni, ami nem sokat segít az intimitáson.

Összeegyeztethetetlen célok

Forrás: Carrie Richards Photography

Az ellentétek vonzzák egymást, szokták mondani. De ha semmi közös nincs bennetek, az egy idő után inkább csak elnehezíti a kapcsolatot, mintsem segítené. Kell, hogy legyenek közös céljaitok vagy szenvedélyetek, amiért együtt küzdötök vagy dolgoztok.

Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top