Szabadidő

MINDENT csillámba boríthatsz új kedvenc applikációddal

Dobd el a csillámport, mert a virtuális világban már sokkal könnyebb csillogóvá tenni az életed!

Az elmúlt évben hódítottak már csillámpónik, csillámmellek, csillogó szemhéjak, de még csillámba mártott fenekek is… Ha valaki az összes trenddel lépést akar tartani, (márpedig ki ne akarna?) a fél fizetését csillámra kellett költenie, ami, ugye, nem túl gazdaságos, ha enni is szeretne az ember.

Szerencsére most egy csapásra megoldódik minden baj a világ új kedvenc mobilos alkalmazásával: itt a kirakira+ névre keresztelt app, amely bármit és mindent becsillámoz neked! Persze csak virtuálisan teszi, de mivel a csillámos képek úgyis az Instagramra készülnek, ez nem jelent problémát!

Az app egyébként már 2015 óta létezik, de csak most fedezte fel magának a világ, köztük olyan hírességek is, mint Rosie Huntington-Whiteley. Az alkalmazás potom 1 dollárért letölthető az iStore-ból, ezek után filterként adhatjuk Instagramunkhoz – és már indulhat is a csillámőrület!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top