Szabadidő

Nem marad el a világvége, csak valamivel később lesz

Már azt hittük, megúsztuk az apokalipszist, de még csak most kezdődik.

David Meade, aki közepesen ismert ezoterikus író és keresztény számmisztikus a tengerentúlon, legutóbb azzal tudott bekerülni a hírekbe, hogy 2017. szeptember 23-ra prognosztizálta az épp aktuális világvégét.

Hurrikánok jelzik az elkerülhetetlen világvégét

Meade egész elméletét a keresztény világban kulcsszerepet játszó 33-as számra építette. A hagyomány szerint 33 évig élt Jézus, 33-szor fordul elő az Ószövetségben az Elohim (Isten) név, a fentiekből pedig logikusan következik, hogy a világvégének szeptember 23-án kell eljönnie egy bolygóközi kataklizma formájában. A minden valószínűség szerint soha nem létezett kisbolygó, az összeesküvéselmélet-hívők egyik Szent Grálja, a Nibiru (vagy máshol: X bolygó) és a Föld végzetes karambolja már több mint húsz éve tartja izgalomban a műfaj rajongóit, hiába cáfolta már többek közt a NASA is a létezését.

Meade most, hogy az emberiség 23-án mégsem lebegett el vulkáni hamu formájában az űrben, felülvizsgálta korábbi nézeteit, és arra jutott, hogy szeptember 23-a még nem a vég, hanem csupán a vég kezdete, az első láncszem abban folyamatban, amely majd elvezet az október 21-re halasztott, tragikus és elkerülhetetlen apokalipszisig. Minden bizonnyal eseménydús hónap elé nézünk. 

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top