Szabadidő

Botrány lett a világ leghosszabb menyasszonyi uszályából

Azért indítottak vizsgálatot a világ leghosszabb menyasszonyi uszálya ügyében, mert a 3,2 kilométer hosszú ruhadarabot 250 diák emelte magasba, akiket törvényellenesen kölcsönözhettek ki a helyi általános iskolából Srí Lankán.

Szinte biztos, hogy a világ leghosszabb menyasszonyi uszályát viselte egy Sri Lankai szépségszalon-tulajdonos csütörtöki esküvőjén, ám a gyermekvédelemnek nem tetszik, hogy a 3,2 kilométeres uszályt 250 helyi iskolás diák emelte magasba, illetve további 100 diák nyoszolyólányként volt jelen a lagzin.

A helyi média szerint ez volt a Srí Lankán valaha is viselt leghosszabb uszály, sőt a pár biztos benne, hogy ez volt a leghosszabb szári, amelyet valaha is viselt valaki a világon. 

A Srí Lanka-i Nemzeti Gyermekvédelmi Hatóság pénteken bejelentette, hogy vizsgálatot indítanak a gyerekeknek az iskolából való kikölcsönzése ügyében, mert törvénysértés történhetett. Gyerekek kirendelése egy ilyen eseményre a tanítási órák alatt törvénysértő, és az elkövetők akár 10 év börtönnel is sújthatók. Úgy érvelnek, a gyerekek megfosztása a tanulás lehetőségétől, biztonságuk veszélyeztetése és méltóságuk megsértése bűncselekmény.

A világrekorder szári fitogtatása ráadásul hatalmas forgalmi dugót okozott, amelynek szétoszlatására rendőrök sokaságát kellett kivezényelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top