Szabadidő

Szeméthegyek közé űzik a kutyákat Wes Anderson új filmjében

Kijött az első előzetese Wes Anderson következő filmjének, amely valójában egy beszélő kutyákkal teli stop-motion animáció. A szemétlerakóként használt szigetre száműzött kutyák már most nagyon szórakoztatóak.

Wes Andersonnak utoljára filmje 2014-ben érkezett a mozikba, ez volt a Grand Budapest Hotel, stop-motion animációt pedig a rendező 2009-ben csinált legutóbb. A fantasztikus Róka úr volt egyébként Anderson első nem élőszereplős munkája, az Isle of Dogs lesz tehát a második.

A beszélő kutyákkal teli film Japánban, a jövőben játszódik, amikor a kutyák nagy részét egy szemétlerakóként használt szigetre űzik. A mese főhőse egy 12 éves kisfiú lesz, aki elszántan próbálja megtalálni elveszett kutyáját a többi eb segítségével. 

Wes Anderson írta és rendezte az animációt, és részben állandó színészeit kérte fel a szinkronszerepekre. Többek között Tilda Swinton, Bill Murray, Edward Norton,  F. Murray Abraham, Jeff Goldblum hangját hallhatjuk majd, de Yoko Ono, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Liev Schreiber és Greta Gerwig neve is olvasható a szinkronlistán. 

A film az amerikai mozikban 2018. március 23-án debütál, első trailere most jelent meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top