Szabadidő

Itt A szabadság ötven árnyalatának első előzetese

Valentin-napon (mikor máskor?) mutatják be A szabadság ötven árnyalatát, A szürke ötven árnyalatával kezdődött sorozat harmadik részét. Anastasia minden értelemben révbe ér.

A szabadság ötven árnyalatának hősnője, Anastasia (Dakota Johnson) úgy dönt, elfogadja az érzelmi manipulálást, a kötözős szexet és a rengeteg pénzt, vagyis hozzámegy Christian Greyhez (Jamie Dornan). Az, hogy ezenkívül mi történik a népszerű sorozat harmadik epizódjában, az előzetesből nem derül ki, de a könyvet ismerők tudhatják, hogy Anastasia volt főnöke fog bekavarni.

A szabadság ötven árnyalatát ugyanakkor forgatták, mint A sötét ötven árnyalatát, tehát akkor is bemutatnák, ha valamiért a második rész megbukott volna. Erről persze nincs szó, a négyszázmilliós bevétel jó magas, bár kisebb, mint a hatszázmillió dollárt termelő A szürke ötven árnyalata. Ezt is az egykor szebb napokat és jobb filmeket (Lőtávolban, Sötétség után, kedvesem) látott James Foley rendezte, mint a második részt.

Bemutató, ahogy említettük, 2018 Valentin-napján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top