Szabadidő

Remek előzetest kapott a Kontroll 2

Nem hivatalos folytatást kapott a Kontroll című film, legalábbis egy trailer erejéig, amit a Palócz Videotéka csapata követett el. Antal Nimród filmje akár így is folytatódhatna.

A 3-as metrót érő sorozatos támadások miatt a BKK úgy dönt, visszahívja legjobb emberét, a kiégett jegykezelőt, Bulcsút, hogy szembeszálljon a hackerekkel és a szabotőrökkel. Az előzetesben feltűnik a fakocka, egy lángoló metrószerelvény és számos hőségtől ájulásközelbe került utas is, akik mind megmentésre várnak.

 

Az elképzelt film alaptörténete kiváló, eléggé abszurd, és mégis a valóságból merít. Szerencsére Antal Nimród épp befejezte a Viszkis című akciófilmet, ami Ambrus Attila életét dolgozza fel, így akár el is gondolkodhat a Kontroll folytatásán.

 

 

A Kontroll kettő előzetesében feltűnik: Fábry István, Ketzer Tamás, Ketzer Gábor, Kovács Sebestyén, Sipos Áron, Krecsmarik Áron, Csach Benedek, Deme Richárd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top