Szabadidő

Így néz ki a Freddie Mercuryt alakító Rami Malek a Queen-filmben

A 2018-ban érkező Bohemian Rhapsody című film főszerepére biztosan nem volt könnyű megtalálni a legalkalmasabb személyt, Freddie Mercury kinézete és színpadi jelenléte annyira beleégett már minden ember emlékezetébe. Rami Malek viszont eléggé adja a figurát.

Hogy mennyire fogja Rami Malek hitelesen alakítani a négyoktávos Freddie Mercuryt a 2018 decemberében mozikba kerülő Bohemian Rhapsody című filmben, az majd bő egy év múlva kiderül, de az már most biztos, hogy a sminkesek jó munkát végeznek. A filmből kikerült fotón Rami Malek (Mr. Robot) egy megelevenedett Mercury-szobor!

A Queen-filmet Bryan Singer rendezi, aki a zenekar pályafutását mutatja be egészen Freddie Mercury csatlakozásától, tehát 1970-től kezdve a híres 1985-ös Live Aid segélykoncertig a Wembley Stadionban, amikor a zenekar – hogy a lovaggá ütött zeneszerzőt idézzük – „ellopta a show-t” Elton John elől, akkora ovációval fogadták a bandát.

Rami Malek a Mr. Robot c. sorozat bemutatóján.

A filmben állítólag egyaránt fogják használni Freddie Mercury és Rami Malek hangját is, Malek éppen ezért mostanában az Abbey Road-i stúdióban tölti ideje jelentős részét. A színész szerint nem egy hagyományos életrajzi filmről lesz szó, a Bohemian Rhapsody egyben a zene előtti tisztelgés is lesz .

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top