Szabadidő

Ezért ne sétálj aratás idején a kukoricásban

Majdnem egy ember életét követelte a kukorica aratása Felvidéken, ahol egy nő épp a kukoricásban sétált, amikor megjelentek a kombájnok. Pillanatokon múlt, hogy ne következzen be tragédia.

Megsebesített egy nőt egy kukoricát arató kombájn a felvidéki Párnica község közelében. Az aratógép egy 20 centis vágást ejtett a nő combján.

A sofőr magasan ül a fülkében, a kukorica pedig több mint két méteres. Esélye sincs, hogy a sofőr lásson valamilyen mozgást a kukoricásban, legyen az ember vagy állat 

– mondta a Paraméternek Miroslav Štefček, a helyi mezőgazdasági szövetkezet igazgatója.

Semmi esélyük a kukoricásban kódorgó élőlényeknek

A nő, miután séta közben meghallotta a kombájnok hangját, nem tudta, melyik irányba meneküljön, mert mindenfelől hallotta a gépek zúgását. Végül pont egy kombájn felé szaladt, melynek kezelője csak az utolsó pillanatban vette észre őt és állította le az aratógépet.

A nőt így is megsebesítették a hatalmas pengék: egy 20 centis vágás keletkezett a combján, amit az alsókubini kórházban láttak el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top