Szabadidő

Szerető otthonra talált a kutya, akit gazdája a nyílt utcán rúgott fejen

Túlságosan sietett a dolgára, gazdája ezért úgy leckéztette meg a Jack Russell-corgi keveréket, hogy teljes erőből fejen rúgta őt. A döbbenetes esetről videó is készült. Több millióan látták.

A sokkoló felvétel, amin tisztán látszik, ahogy az idős gazdi teljes erejéből fejen rúgja Sconehead nevű kutyáját, a közösségi oldalaknak köszönhetően mára bejárta az egész internetet. A Facebookon találkozott vele egy liverpooli bolttulajdonos, Michael Lamb is: miután rájött, hogy egy városban él az “állatkínzóval“, úgy döntött, kézbe veszi a dolgokat, és megmenti a kutyát.

“El se akarom képzelni, mi mindent művelhetett ezzel a kiskutyával a férfi, ha az utcán ilyesmit meg mert engedni magának” – mondta Lamb, majd hozzátette, miután kiderítette, hol lakhat a páros, azonnal útnak indult. “Bezártam a boltomat, és csak arra gondoltam, hogy történjen bármi, én el fogom onnan hozni ezt a kutyát.

Szerető otthonra talált a kutya, akit gazdája a nyílt utcán rúgott fejen

És így is történt. Sconehead tegnap már Lambnál és családjánál éjszakázott. Az ideiglenes gazdi azt mondja, az eredeti gazdi, igaz, heves szóváltás után, de átadta a kutyát neki. “Megfenyegettem, hogy kihívom rá az állatvédőket, és ez megtette a hatását” – mondta a Metro.co.uk brit bulvárlapnak Lamb, majd hozzátette, a kutya kezdetben nagyon ideges volt. Szinte mindenért morgott. “Egy éjszaka elteltével teljesen lenyugodott: igazi kezes bárány lett.”

Szerető otthonra talált a kutya, akit gazdája a nyílt utcán rúgott fejen

És bár mindennél jobban szeretné megtartani, Lamb mégis tovább adja majd Sconeheadet. Egy kolléganőjének, aki első látásra megszerette a kiskutyát. “Nálunk nem maradhat, mert a kutyánk nehezen viselné el a társaságát, de örömmel tölt el, hogy Sconehead a közelünkben lesz majd. Így bármikor láthatom, amikor csak szeretném.”

Olvass még többet az állatvédőkről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top