Szabadidő

Áramszünet okozott káoszt a moziban

A nézők arra panaszkodnak, hogy nem kaptak megfelelő tájékoztatást.

Vasárnap délután több alkalommal is elment az áram az egyik győri moziban. Egy néző beszámolója szerint a film többször is leállt, majd újraindult. A hangosbemondón azt mondták, az áramszünet miatt késik a vetítés. A nézők egy idő után megunták a várakozást, és kimentek a teremből. Addigra már hatalmas volt a káosz, hiszen több film is csúszott – írja a Kisalföld.

A néző arra panaszkodott, hogy a mozi néhány alkalmazottja idegesen, tűrhetetlen hangnemben beszélt velük, és nem kaptak megfelelő tájékoztatást a helyzetről.

A lap érdeklődésére a mozi közölte: az áramkimaradások miatt kellett újraindítani a vetítéseket, emiatt csúsztak az előadások. A személyzet a plázától és az áramszolgáltatótól kapott inormációk alapján tudta csak tájékoztatni az embereket. A helyzet felmérése és megoldása ugyanakkor eltartott egy darabig, ezért érezhették úgy a nézők, hogy nem kapnak elég gyors választ.

A mozi szerint aki a helyszínen kérte, visszakapta a jegy árát vagy vészhelyzeti jegyet kapott, amit 3 hónapon belül beválthat náluk azonos típusú filmre. Aki tegnap egyik lehetőséggel sem élt, ma még beválthatja a jegyét vészhelyzeti jegyre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top