Szabadidő

Egy nappal a budapesti koncertje után kijött Pink legújabb száma

A What About Us című számot még nem hallhatta a Sziget közönsége szerda este, mivel csak csütörtökön reggel jelent meg a dal. Pink legújabb száma az októberben megjelenő hetedik albumán lesz rajta.

What About Us az első hivatalos megjelenés Pink október 13-án érkező hetedik albumáról, amely a Beautiful Trauma címet kapta. A dal követlenül azután jelent meg, hogy Pink klassz koncertet adott a budapesti Sziget Fesztiválon szerda este. 

Az emelkedett hangvételű, tipikus kocsiban éneklős dalt az énekesnő közösen írta a Snow Patrol énekesével és Steve Mac producerrel.

Pink ősszel érkező 13 számos albumára már öt éve várnak a rajongók. Az énekesnő 2012 óta a tőle megszokotthoz képest alacsonyabb fordulatszámon pörög, amelyben nyilvánvalóan az is szerepet játszik, hogy tavaly decemberben gyermeke született; férjével, Carey Harttal ő a második gyerekük, Jameson Moon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top