Szabadidő

Kifestőkönyvvel kedveskedik a Nobel-békedíjas Malála Júszafzai

Az első pakisztáni és egyben minden idők legfiatalabb Nobel-békedíjasa, Malála Júszafzai októberre tervezi kifestőkönyve megjelenését. A kifestőről készült első fotókat már feltette Twitterére; a Nobel-békedíjas húszéves már gyerekkorában is olyan varázsceruzáról álmodott, amellyel jobbá teheti a világot.

Malala’s Magic Pencil (Malála varázsceruzája) címmel fog az ősz közepén megjelenni Júszafzai kifestője, amely nem véletlenül ezt a címet kapta. A 17 éves korában Nobel-békedíjat kiérdemelt, a lányok tanuláshoz való jogáért küzdő aktivista már gyerekkorában is egy olyan ceruzáról álmodozott, amellyel a kívánságait teljesítheti.

Például jól jött volna egy olyan varázscerka, amellyel mindenkit boldoggá tehet, amellyel reggelente plusz egy óra alvást rajzolhat magának, vagy egy olyan, amelynek a végével kiradírozhatja a szemetet a városból – írja a Mashable a kifestő kiadójára hivatkozva. 

Malála Júszafzai a Twitterén mutatta meg az első képeket a kifestőről, az egyik fotón a könyv legelső használója, a mostanában angolul tanuló édesanyja látható.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top