nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Kifestőkönyvvel kedveskedik a Nobel-békedíjas Malála Júszafzai

Kifestőkönyvvel kedveskedik a Nobel-békedíjas Malála Júszafzai

Az első pakisztáni és egyben minden idők legfiatalabb Nobel-békedíjasa, Malála Júszafzai októberre tervezi kifestőkönyve megjelenését. A kifestőről készült első fotókat már feltette Twitterére; a Nobel-békedíjas húszéves már gyerekkorában is olyan varázsceruzáról álmodott, amellyel jobbá teheti a világot.
NLCafé
f Ajánlom

Malala’s Magic Pencil (Malála varázsceruzája) címmel fog az ősz közepén megjelenni Júszafzai kifestője, amely nem véletlenül ezt a címet kapta. A 17 éves korában Nobel-békedíjat kiérdemelt, a lányok tanuláshoz való jogáért küzdő aktivista már gyerekkorában is egy olyan ceruzáról álmodozott, amellyel a kívánságait teljesítheti.

Például jól jött volna egy olyan varázscerka, amellyel mindenkit boldoggá tehet, amellyel reggelente plusz egy óra alvást rajzolhat magának, vagy egy olyan, amelynek a végével kiradírozhatja a szemetet a városból – írja a Mashable a kifestő kiadójára hivatkozva. 

Malála Júszafzai a Twitterén mutatta meg az első képeket a kifestőről, az egyik fotón a könyv legelső használója, a mostanában angolul tanuló édesanyja látható.

 

 

 

Megosztás Facebookon