nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Nézd meg az Absentia exkluzív előzetesét, csak az NLCafén!

Nézd meg az Absentia exkluzív előzetesét, csak az NLCafén!

Kicsit több mint egy hónap és indul az AXN-en Stana Katic vadonatúj thrillere, az Elfeledve (Absentia). A sorozat hatvan másodperces előzetese az NLCafén látható először.
NLCafé
f Ajánlom

Ősszel indul az AXN-en a Sony exkluzív, saját gyártású sorozata az Elfeledve (Absentia) Stana Katic főszereplésével. Az első képkockák végre megérkeztek egy 60 másodperces előzetes formájában, amit Magyarországon az NLCafé olvasói láthatnak először.

A sorozat vadonatúj, pörgős előzetese megmutatja, mire számíthatnak a nézők: rejtélyes esetek, családi dráma és egy sötét, felgöngyölítésre váró gyilkossági ügy, miközben senki sem az, aminek látszik.

 Elfeledve (Absentia) – exkluzív premier az NLCafén

A történet középpontjában Emily Byrne FBI ügynök áll, aki egy sorozatgyilkos üldözése közben eltűnik, majd halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével azonban élve találnak rá egy erdei faházban, de fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Miközben próbálja visszakapni régi életét, emlékeit és személyiségét, nem menekül a múltjától és fogva tartójától, aki kegyetlen játékot űz vele.

Az Elfeledvét Bulgáriában forgatták, de teaser videója Magyarországon készült, és óriási sikerrel mutatkozott be a Monte Carló-i televíziós fesztiválon.

Megosztás Facebookon