nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Ennél viccesebb szülinapi üzenetet még életünkben nem láttunk

Ennél viccesebb szülinapi üzenetet még életünkben nem láttunk

A kora délutáni nagy nevetést egy vicces kedvű apukának köszönhetjük, aki – tudatosan vagy véletlenül – felejthetetlenné tette lánya szülinapját.
NLCafé
f Ajánlom

Pedig a michigani Joe Pallatt igazából nem is csinált semmi különöset: csupán lánya, Raylin oldalára posztolt egy többéves fotót, amelyen a lány épp egy barátságos fókával pózol. Mivel a képet önmagában nagyon kevésnek találta, a lelkiismeretes apuka egy kis leírást is mellékelt a fotóhoz. Éspedig ezt:

“Boldog 21. születésnapot kívánok a csodaszép lányomnak, Raylinnek” – majd a leírásban félreérthetetlenül jelezte, hogy Raylin az, aki a kép bal oldalán látszik, mintha csak össze lehetne őt téveszteni a fókával.

Mondanunk se kell, a zseniális szülinapi köszöntő vírusszerűen terjedni kezdett a Twitteren, ahol eddig a pillanatig több mint 180 ezer megosztást és 600 ezer lájkot kapott. A képhez utóbb a szülinapos is hozzászólt, igaz, mindössze egy mondattal. Ebben megköszöni apukájának, hogy mindenkinek egyértelművé tette, hogy a kétszereplős képen melyik ő.

Olvass még többet szülinapi üzenetekről az NLCafé oldalán: 

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon