Szabadidő

Szuper nyári programok Sopron és környékén

Szereted a reggae és ska zenét, vagy inkább a fertőrákosi Barlangszínházba mennél? Ajánlunk egy-két szuper programot Sopronban és környékén!

Koncertek a szabadban

Vasárnaponként 18 órától a Városi zenepavilon és az Erzsébet-kerti zenepavilon ad helyet különböző műfajokban játszó együtteseknek, a két helyszínen felváltva lesznek koncertek a nyári hétvégéken. Augusztus 6-án az instrumentális reggae és ska zenét játszó Ska Tunes zenekar lép fel.

Mikor? Augusztus 6., Sopron

Szuper nyári programok Sopron és környékén

Gyöngyhajú lány balladája

Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi csibészek, az Ezüst eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány..

Mikor? 2017. július 30. vasárnap 20:00 – Barlangszínház, Fertőrákos

Mennyi? 7500–6000

+1 Hazahívó – egy igazán nem mindennapi rendezvény

Hazahívó címmel Lövő találkozót szervez a községben jelenleg élők és az onnan elszármazottak számára. Ebéd, kiállítások, rövid előadások várják a részvevőket szeptember 17-én, vasárnap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top