Szabadidő

Barátaira bízta a kutyáját, míg börtönbe vonult – már másnap kirakták az utcára

A hatéves keveréket, Scootert a "barátok" már másnap kitették az utcára. Az összes holmijával együtt. Csak a csodának köszönhető, hogy nem lett komolyabb baja.

Miután biztossá vált, hogy hosszabb időre börtönbe kell vonulnia, Scooter gazdája úgy döntött, kedvencét, egy hatéves terrierkeveréket legjobb barátaira bízza. Csakhogy a “barátok” nem gondolták át teljesen a dolgot, és már másnap megszabadultak a kutyustól: összepakolták a holmiját, majd egy bevásárlóközpont parkolójában a kukához kötötték.

A “barátok” a kutyához egy cetlit is mellékeltek, amin ez állt: “Ez a kutya szabadon elvihető. A gazdája börtönbe ment ma.” A The Dodo cikke szerint Scooter órákig várakozott a parkolóban a szemeteshez kötve, míg jószívű állatbarátok rá nem találtak, és magukhoz nem vették őt.

Barátaira bízta a kutyáját, míg börtönbe vonult – már másnap kirakták az utcára

Paula Langford, aki végül visszajuttatta a kutyust eredeti gazdája családjához, csak később jött a képbe. A fiatal nő a Facebookon értesült Scooter történetéről, és úgy döntött, segíteni fog neki. “Felvettem a kapcsolatot a megtalálóival, és arra kértem őket, hogy adják át nekem a kutyust, mert van otthon chipleolvasóm, amivel haza tudom őt juttatni.

Miután Scooter Paulához került, a fiatal nő számára egyértelművé vált, hogy a kutyust nagyon szerették. “A szőre fényes és élősködőktől mentes volt, ráadásul a holmija között hipoallergén tápot találtunk, amiből arra következtettünk, ezt a kutyát nagyon szerették valahol.” Paula végül a chip segítségével jutott el Scooter családjához, akik tárt karokkal fogadták a kiskutyát.

A megható találkozásról fotó is készült, íme:

Barátaira bízta a kutyáját, míg börtönbe vonult – már másnap kirakták az utcára

 

Olvass még többet az örökbefogadásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top