Szabadidő

Ezt a filmet csak azért csinálták, hogy elaludj rajta

Zseniális filmalkotás készült, amelynek egyetlen célja van: hogy ez legyen a legunalmasabb, leginkább álomba szenderítő film a világon. A címe pedig... Baa Baa Land!

Elég fura, mikor egy film úgy reklámozza magát, hogy “a világ legunalmasabb filmje”, de tény, hogy a Baa Baa Land nem egy hagyományos, kasszasikerre törő blockbuster de nem is az A listás fesztiválokra vágyakozó művészi alkotás. A meditációs termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó Calm cég filmje egyet akar csak: elaltatni téged.

A Baa Baa Land (érted, miért!) a kimondottan relaxálást megcélzó radikális slow cinema alkotása, amely tulajdonképpen nyolc órán keresztül csak bárányokat mutat, amelyeket szépen megszámlálhatunk az elalváshoz.

Jó lenne tudni, hogy létezik-e olyan ember a földön, aki tényleg használja a bárányszámolós módszert az elalváshoz, és ha igen, akkor működik-e, de akárhogy is van, a Baa Baa Land sokkal jobb ötletnek tűnik!

  

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top