Szabadidő

Mr.Bean és Scully ügynök is feltűnik a British Airways új videójában

Őrületes sztárparádé a British Airways új biztonsági videójában: Rowan Atkinson, Gordon Ramsay, Gillian Anderson és Ian McKellen is feltűnik a szórakoztató kisfilmben!

Nehéz elképzelni, hogy egy légitársaság biztonsági előírásokra felhívó kisfilmje lehet vicces és őrült szórakoztató, de a British Airwaysnek sikerült megcsinálnia ezt a bravúrt. Sok dolguk mondjuk nem volt – csak kiválasztottak egy rakás A-listás brit szupersztárt, és máris ment minden, mint a karikacsapás.

A neten futó rendezői változat tényleg iszonyú szórakoztató: a videót a 12 év rabszolgaságból ismert Chiwetel Ejiofor nyitja, aztán feltűnik az ordítozós séf, Gordon Ramsay meg egy csomó másik híresség is:

A szokásos biztonsági blabla egészen másképp hangzik Ian McKellen dallamos hangján, de még a vészhelyzet esetére előírt pózok is zseniálisak, ha a kőarcú Gillian Anderson mutatja be őket. A végére pedig jut egy kis klasszikus Mr. Bean-humor is Rowan Atkinsontól!

A kisfilmet elvileg szeptember 1-jétől vetítik majd a British Airways járatain.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top