nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Budapesten készült fotó tartja lázban az internetezőket

Budapesten készült fotó tartja lázban az internetezőket

A bizarr képen egy pár látható, azonban a technika ördöge kissé megtréfálta a Budapesten turistáskodó külföldieket, az internet pedig azonnal ráugrott az eredményre.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Judd Jasper és barátnője Budapesten jártak, és a Parlament közelében elhatározták, hogy készítenek magukról egy szelfit. A háttérben jól kivehetőek a budai oldal épületei, sőt még a héten startoló FINA vizes vb-re épült műugró torony is a Battyhány térnél. A fotó azonban nem emiatt érdekes.

Jasper telefonján ugyanis van egy úgynevezett nagylátószögű szelfi funkció, ami nagyjából olyan, mintha panorámaképet készítenénk. Mivel a készüléknek egy kis időre van szüksége a kép létrehozásához, az alanyoknak mozdulatlanul kell várni, hogy elkészüljön a fotó.

Igen ám, de Jasper barátnőjének pont a kérdéses pillanatban kellett tüsszentenie. Az eredmény – amit a férfi egyébként a Reddit közösségi fórumon osztott meg – pedig olyan, mintha egy horrorfilm egyik képkockája lenne.

My phone has a wide selfie feature similar to a panorama. You need to sit still for it to work. My girlfriend sneezed, and this happened. from pics

Volt, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy Jasper barátnője mintha egyedül személyesítené meg a színházak által gyakran használt jellegzetes Janus-maszkokat

Egy biztos, a fiatal párnak legalább egy emlékezetes fotója mindenképpen lesz Magyarországról.

Megosztás Facebookon