Szabadidő

Balaton Sound: a világ legtitokzatosabb DJ-je zárja a bulit

Marshmellót a könnyűzenei élet Banskyjának is tartják, ugyanis senki sem tudja, kit rejt a jópofa maszkja, amit a lemezjátszó pult mögött visel. Talán vasárnap, a Balaton Sound Nagyszínpadán lefújja róla a szél…

Vasárnapra a legelvetemültebb Balaton Soundarcok is megfáradnak picit, és már nehezebben csúszik a koktélos vödrök tartalma szívószállal, de érdemes még venni egy jó nagy levegőt, és még egyszer, utoljára nekiindulni a vad csapatásnak, hiszen legközelebb már csak jövőre lesz Balaton Sound, szóval kellenek az emlékek, amikből egy éven át meríthetünk a következő nagy bekábulásig.

A fesztivál szervezői persze minden segédeszközt megadnak ahhoz, hogy a zárónap is emlékezetesen teljen, mi pedig csak remélni merjük, hogy mindenki úgy vett ki szabit, hogy hétfőn még semmiképp se kelljen bemennie dolgozni… Aki nem volt ennyire előrelátó, jó eséllyel az éjjel kettő utáni csapatásokról csak az Instáról értesül, az meg, ugye, lúzerség, szóval mindenkinek ajánljuk, hogy vészhelyzetben jelentsen beteget. Viszont a nagyszínpados fellépésekről akkor se marad le senki, ha éjfélkor fel akarja lőni a pizsit.

End of the Party

Délután négykor, ugye, még alszunk, vagy ha nem, akkor az első Balaton-parti lángost tömködjük a szánkba, szóval kezdjük az ajánlót az este hatos fellépővel. A Nagyszínpad fő produkciója ekkor Zedd lesz, aki, bármily meglepő, nem egy random Star Trek-szereplő, hanem egy Oroszországban született DJ, aki nem Putyin kedvenc nótáit jön Zamárdiba előadni, hanem az olyan slágereit, mint a Break Free, a Clarity vagy az I Want You to Know.

Este fél 8-tól Mályvacukor, azaz Marshmello fog szórakoztatni minket, aki egy egészen zseniális jelenség, lévén az arcán lévő mályvacukor maszknak köszönhetően nem tudhatjuk, hogy kicsoda, így akár több különböző DJ is vállalhatja a bulikat, és még az is lehet, hogy Zamárdiban éppen az álarcos Palotai áll be a Nagyszínpad pultja mögé tolni a talpalávalót. Bárhogy is lesz, nagyon meglepődnénk, ha az Alone nem hangzana el a szett részeként.

Fél tízkor a bemelegítő parti – ugye mindenki tudja, hogy a Balaton Soundon a Nagyszínpad műsora csak bemelegítés? – csúcspontjaként Hollandia egyik legkeresettebb exportcikke, Robert van de Corput nyomja a muzsikát, és ha ettől nem akarsz rögtön Zamárdi felé indulni, nem csodálkozunk, ugyanis emberünket főképp Hardwell néven ismerik a szakmában. Most nem kezdünk slágerfelsorolásba, mert végtelenül hosszú lenne a lista, de ha egyik számát sem ismered, akkor valószínűleg nem ezen a bolygón éltél az elmúlt pár évben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top