Szabadidő

Balaton Sound 2017: Lépegess Pókember-maszkos olaszokra és Akkezdet Phiaira!

Pénteken azok is megérkeznek a Balaton Soundra, akiknek hét közben sajnos dolgozniuk kellett. Ám ma Zamárdiba érkeznek, és számukra is kezdetét veheti a prémiumveretés.

Most őszintén, ki az, aki a fellépők miatt megy a Balaton Soundra? Én életemben egyszer hallottam ilyenről, amikor 2011-ben a Portishead lépett fel. Idén ők nem lesznek, de prémium-DJ-ket azért lehet majd hallani, tehát igenis érdemes foglalkozni a fellépőkkel is! 

Érkezik például Bloody Beetroots, az olasz DJ, aki általában sötét Pókember-maszkban lép fel. Azért lesz itt, hogy divatos retro-dance hangulattal és hangmintázott kereskedelmi punkkal lázítsa az EDM-re sorban álló tömeget, de persze csak a határokon belül. Tudtátok, hogy Paul McCartney-val is dolgozott együtt?

Itt lesz a jópofa külsejű guatemalai Carnage is, aki elégedett napközisként fogja végigmozogni primitív, ösztönös ütemekre épülő szettjét. Reméljük, tetszeni fog neki Zamárdi, szombat délelőtt talán még vízibiciklit is bérel.

Persze magyar fellépőket is találunk a pénteki programban. A hip-hop vonalat erősíti Akkezdet Phiai, akik magyar hip-hop duó létükre annyira népszerűek, hogy a Soundra is elhívták őket. Saiid és Újonc borítékolhatóan átszövegelik majd a zamárdi napfelkeltét.

Aki pedig régi vágású balatoni partira vágyik, álljon oda Palotai keverőpultja elé, és vizsgálja meg, hogyan oktat egy magyar lemezlovas, aki az apukája lehetne Carnage-nak, de még Akkezdet Phiainak is.

Fotó: DJ Palotai FB
Fotó: DJ Palotai FB

Fontos hírünk még Zamárdiból, hogy a kartellező lángossütők idén már 700-ért adják a sajtos-tejfölöst. Ne egyetek lángost, nem egészséges, és amúgy sem lesztek éhesek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top