Szabadidő

Top Gun 2: megvan a dátum, amikortól újra divat lesz a pilóta-napszemüveg

Tom Cruise főszereplésével 2019. július 12-én lesz a Top Gun folytatásának amerikai premierje, de vélhetően a magyarországi bemutató is ekkortájt várható. Poroljuk le a szekrényben lapuló pilótanapszemcsinket, már csak két év, és visszatérnek a filmtörténet legjobb vadászpilótái.

Végre kitűzték a Top Gun: Maverick 2019-es premierdátumát, állítólag még idén év végén elkezdik forgatni a filmet. Az 1986-os Top Gun folytatását 2010 körül kezdték el előkészíteni, és az elmúlt években egyértelművé vált, hogy a minap az 55. születésnapját ünneplő Tom Cruise helyett nem lehet másik színészt Maverick szerepére osztani, úgyhogy a filmben a pilóta-napszemüvegekkel együtt Cruise is visszatér.

via GIPHY

A folytatás reagálni fog a vadászpilóták világában történt változásokra: az új részben Tom Cruise például drónokra fog vadászni, így a pilótáknak teljesen új taktikákat kell majd kidolgozniuk.

A film producerei Cruise mellett az eredetit is jegyző Jerry Bruckheimer és a Skydance-től David Ellison lesznek. A rendező személye ugyanakkor még nem biztos, de filmipari pletykák szerint Joseph Kosinskié (Feledés, Tron: Örökség) lesz a lehetőség. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top