Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Az ország legjobb játszóparkja nyáron hétfőnként ingyenes a kísérőknek!

Nyári szünidei nyitvatartás: június 1. és augusztus 31. között hétfőtől vasárnapig 9.00–19.00 óráig.

Kalandos, óriási, biztonságos! Így jellemezhető a közel 2 hektáron elterülő családi játszópark, az újpesti TarzanTM Park. Ha a nyári vakáció ideje alatt szabadtéri programot keresel 1 és 14 év közötti gyermekeid számára, akkor próbáljátok ki együtt az ország legnagyobb szabadtéri családi játszóparkját, a TarzanTM Parkot!

Az ország legjobb játszóparkja nyáron hétfőnként ingyenes a kísérőknek!

Élményekkel teli kikapcsolódás

A felfedezésre váró óriáscsúszdák és tornyok, a kalandos kalózhajó, a biztonságos kötélhinták és a különleges mászókák előcsalogatják a gyermekekből a kalandvágyat, játék közben tehetik próbára ügyességüket. A nyári kánikula idején a parkban található egyedülálló vízi élménypark, a Placcs Placc játékai a gyermekek azonnali kedvencei lesznek.

Az ország legjobb játszóparkja nyáron hétfőnként ingyenes a kísérőknek!

Szabadtéri program az egész családnak

A 13 óriási játékszigeten található, legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő, esztétikus, természetes anyagokból készült játékok nagyban fejlesztik a gyermekek mozgáskoordinációját is. A füves területek piknikezési lehetőséget kínálnak, amihez a parkban pokrócok is kölcsönözhetők, így az egész család közösen falatozhat, napozhat vagy akár pihenhet egy jót. A játék közben megéhezett gyermekeket a Tarzan™ Terasz is egész nap széles választékkal, meleg és hideg ételekkel és hűsítő italokkal várja.

Az ország legjobb játszóparkja nyáron hétfőnként ingyenes a kísérőknek!

 Újdonságok, kedvezmények

Augusztus végéig a hétfők kísérőjegymentes napok: minden megvásárolt gyerekbelépő mellé egy felnőtt kísérő ingyenesen léphet be. Állandó engedményként a hét bármelyik napján zárás előtt két órával 50% kedvezménnyel válthatók jegyek. A nyári időszakban nyugdíjas-igazolvánnyal 600 Ft-os áron vásárolhatók kísérőjegyek.

Az élményekkel teli TarzanTM Park szeretettel várja látogatóit!

 

További információ:

TarzanTM Park

Cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26–28.

Weboldal: www.tarzanpark.hu

www.facebook.com/TarzanParkUjpest

Címlap

top