Szabadidő

Már tudjuk, miért ilyen drága a jegy az új reptéri buszra

Jövő héttől közvetlen buszjárat indul a Deák Ferenc térről a Liszt Ferenc repülőtérre. A járat a 100E számot kapta, és csak speciális jeggyel rendelkezők szállhatnak fel rá.

Múlt héten mi is beszámoltunk a 100E buszjárat jövő heti indulásáról, ami közvetlen kapcsolatot teremt majd a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc repülőtér között. A július 8-tól közlekedő, egyedi arculatú, alacsonypadlós, klímás buszra sima BKK-jeggyel vagy bérlettel nem lehet felszállni, csak a 900 forintba kerülő reptérjeggyel.

MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI Fotó: Illyés Tibor

A Privátbankár.hu-nak a BKK a nemzetközi trenddel indokolta, miért kerül a normál vonaljegy több mint kétszeresébe az utazás a 100E buszon.

“Az új 100E járat kifejezetten a repülőgéppel utazóknak indul, a turisztikai forgalom magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében nyújt közvetlen, átszállásmentes többletszolgáltatást. Ehhez egyedi díjszabást határoztak meg. A repülőtéri közvetlen kapcsolat általában külföldön is speciális, a normáltól eltérő díjszabással vehető igénybe” – közölte a BKK a Privátbankár.hu-val.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top