Szabadidő

Vérszomjas varjú tartja rettegésben a postásokat

Egy időre felfüggesztette szolgáltatását a kanadai posta abban a régióban, ahol egy varjú tartja rettegésben alkalmazottaikat. A madárnak kése van, és nem fél használni.

Bizonytalan időre, a fennálló veszély elhárulásáig felfüggesztette szolgáltatását a kanadai posta a Canuck névre keresztelt varjú által uralt régióban. A hírhedt varjút állítólag régóta ismerik a hatóságok: több ízben lopott különféle fényes tárgyakat, például egy kést is egy bűntény helyszínéről, és még vért is ontott, mikor megcsípte az egyik postást.

Vérszomjas varjú tartja rettegésben a postásokat 

A posta álláspontja szerint a dolgozók testi épsége a legfontosabb, ezért az érintett három házba nem szállítanak leveleket, amíg a varjú arrafelé ólálkodik. Shawn Bergman és szomszédai például már 2 hónapja nem jutottak hozzá postájukhoz.

A varjútámadások egyébként állítólag meglepően gyakoriak Vancouver környékén, így Canucké nem kirívó eset. A Canuck területén élő Bergman mindazonáltal azt mondta, nem szeretnék, ha a bűnöző madárnak bármi bántódása esne.

 

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top