Szabadidő

Kolbásszal csalogatta vissza elveszett kutyáit a gazdi

Négy nap után a sülő kolbászok illata csalogatta vissza a két elkóborolt kutyát.

Charlie és Theo, a két törpesnauzer a nagy ködben tűnt el, miközben gazdájuk kisfia sétáltatta őket. A kétségbeesett család az internet, a barátok, sőt még a hegyi mentők segítségét is kérte, de miután 120 ember és két drón hiába kereste a két szökevényt, úgy döntöttek, más módszerhez folyamodnak.

Kolbásszal csalogatta vissza elveszett kutyáit a gazdi

A kutyák eltűnése után kábé 96 órával a család felállította a grillfelszerelést azon a helyen, ahol a kutyáknak nyomuk veszett, és elkezdték sütögetni az állatok kedvenc kolbászait. Csodák csodájára a két kutya rövidesen elő is tűnt a fák közül.

Kolbásszal csalogatta vissza elveszett kutyáit a gazdi

A család először nem akart hinni a szemének, nem gondolták volna, hogy a trükk ilyen flottul működik majd: “Olyan volt, mint egy délibáb. Nem is akartam elhinni, hogy őket látom” – mondta a 49 éves Liz. A kutyák egyébként elvileg minden vasárnap reggel sült kolbászt kapnak otthon (!), szóval nem is olyan meglepő, hogy azonnal megjelentek a hívogató illatra.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top