Szabadidő

3 szuper, kihagyhatatlan nyári program

Pihenésre vágysz, vagy inkább ellátogatnál egy szuper fesztiválra a Balaton partjához? Három remek júniusi programot ajánlunk, amit nem érdemes kihagyni!

Everness fesztivál

Pár nap múlva újra megnyitja kapuit a tudatosság fesztiválja, az Everness. 300 hazai és külföldi előadó érkezik a Balaton partjára, hogy megmutassa: lehet jobban, boldogabban, egészségesebben élni. Az Everness igazi hangulatfesztivál – állítják a korábbi évek látogatói.

Hol? Alsóörs
Mikor? Június 20-25.
Mennyi? 9.800-28.800

Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel

Van egy kis zalai falu az Őrség lábánál, ahova egy kanyargós, dimbes-dombos borvidéken át vezet az út. Fenn a hegytetőn, a fenyőerdők ölelésében bukkan elő Gosztola. A Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel egy családi szálloda, amelynek számos szolgáltatása és az idilli környék megannyi látnivalója igazi élménnyé varázsolják az itt töltött napokat. Aki élménydús pihenésre vágyik vagy akár lelki  feltöltődést és megnyugvást keres, mindenképp látogasson el Gosztolába.

  • Élményhotel minden szombaton családi délutánt szervez, gyermekeknek hétfőnként játszóházzal, mesesarokkal kedveskednek.
  • A hotel minden kedden családi délután program keretén belül kürtőskalácssütést szervez, szerdán és szombaton pedig zalai borkóstoló programot.
  •  A nyári időszakban péntekenként kirándulási lehetőségek várják a vendégeket az Őrségbe és Muravidékre.

10. Soproni Tündérfesztivál

A 10. Soproni Tündérfesztivál délelőtt 10-től este 7-ig tart: játékok, különféle foglakozások, produkciók várják a gyerekeket, tündéreket és manókat. Fellép Pályi János Bábszínháza, a Rutkai Bori Banda, a soproni Drazsé zenekar, a Mozgás Ritmus Lendület Club és ismét lesz Viseletverseny, ahol a legkülönlegesebb tündéri vagy manós viseleteket mutathatják be a résztvevők. 

Hol? Sopron
Mikor? Június 24.
Mennyi? Ingyenes

3 szuper, kihagyhatatlan nyári program

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top