Szabadidő

A dühös szurkolók levetették a mezt Dzsudzsák Balázsékról – videó

Miután a magyar futballválogatottat csúnyán elverte a törpeállam Andorra, a szurkolók nem fogták vissza magukat, amikor a csalódottságuknak adtak hangot. Annyira bedühödtek, hogy követelték Dzsudzsák Balázstól és csapatától a mezük levételét.

Az Andorra ellen 0–1-re elvesztett vb-selejtező után a magyar szektor szurkolói nagyon kiakadtak a tavalyi sikerekhez képest hatalmas csalódást okozó magyar futballválogatottra. 

A dühös szurkolók levetették a mezt Dzsudzsák Balázsékról – videó

Dzsudzsák Balázs és Bernd Strock szövetségi kapitány is megpróbálta a drukkerek kedélyeit csillapítani, ám ahelyett, hogy a szurkolók lenyugodtak volna, inkább tömegesen skandálni kezdték, hogy “vedd le a mezt”.

A focisták végül engedelmeskedtek a kérésnek, és bedobálták a mellesleg elég ordenáré módon üvöltöző szektorba a mezeiket. Ezt követően bementek az öltözőbe, Dzsudzsák Balázs pedig a könnyeivel küszködve nyilatkozta később, hogy ez az eredmény mindennek az alja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top