Szabadidő

Oroszországban már automatából veheted az Instagram-lájkokat

Már több olyan automata is van Oroszországban, amelyet csak azért állítottak fel, hogy az emberek lájkokat és követőket vehessenek az Instagram-profiljukhoz, mert ez 2017.

Nemrégiben szúrták ki egy moszkvai plázában a bizarr automatát, amellyel több száz vagy akár több ezer lájkot és követőt is vásárolhatsz instagramos profilodhoz. A kamulájkokat egyébként egészen olcsón mérik: kevesebb mint egy dollárért vehetsz magadnak száz lájkot egy tetszőleges képedre, de ha hajlandó vagy jobban zsebbe nyúlni, 850 dollárért már 150 000 (!!!) (kamu)követőt is vásárolhatsz, akik garantálják neked az 1500 lájkot posztonként.

Oroszországban már automatából veheted az Instagram-lájkokat 

Persze ezek nem valódi emberek, de kit érdekel, ha az Instagram-sztárság a cél? A géppel amúgy nemcsak álkövetőket és -lájkokat vehetünk magunknak, de fotózkodhatunk is benne, és azonnal ki is nyomtathatjuk az ezerötszáz lájkos szelfit. Moszkvában állítólag már több ilyen automatát is felállítottak, sőt, azt mondják, már más orosz nagyvárosokban is láttak ilyeneket.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top