Szabadidő

Felcserélték az üzemanyagokat a benzinkúton, jöhet a kártérítés

Összekeveredtek az üzemanyagok a kétegyházi benzinkúton, amit csak az első panaszkodó autós után vettek észre a töltőállomás üzemeltetői. A Mol és alvállalkozója igyekszik gyorsan és gördülékenyen kárpótolni a kárt szenvedett autósokat.

Közel 1100 liter üzemanyagot tankoltak azokból a tartályokból az autósok, melyekbe előzőleg nem a megfelelő üzemanyagot fejtette át az olajtársaság szállítója, mire észrevették a hibát. A figyelmetlenség miatt a benzines autókba gázolaj, míg a dízelüzeműek tankjába benzin került. Előbbiek viszonylag gyorsan leálltak, míg a dízel autósok csak furcsa hangokat hallottak a motortérből – írja a beol.hu. Eddig mintegy harminc autós jelezte a benzinkúton, hogy ő is a pórul jártak közé tartozik. 

A kétegyházi töltőállomás a hibásan tankolt üzemanyag-mennyiség árát visszafizeti, viszont csak azokat a kárigényeket tudják majd elfogadni, amelyeknek a javítását számlával igazolják az autósok. A pénteki fiaskó után az érintett tartályokat kiürítették, átmosták, és szerdától újra minden a megszokott rendben folyik a kétegyházi benzinkúton.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top