Szabadidő

Az egész YouTube gyűlöli a 24 éves lány klipjét

Alig egy hónap alatt több mint kétmillió dislike-ot kapott YouTube-on a 24 éves énekesnő klipje. A legmeglepőbb, hogy a videóban nincsen semmi felháborító, bár tény, hogy nem túl jó...

Mi kell ahhoz, hogy valamire alig egy hónap alatt több mint kétmillió ember nyomja rá a nemtetszést kinyilvánító dislike gombot? Úgy tűnik, ez:

A Bibi H néven dolgozó 24 éves német énekesnő száma valahogy annyira kiverte a biztosítékot az embereknél, hogy ennek a dislike gomb megállás nélküli nyomkodásával kellett hangot adniuk. De Bianca Heinicke azt mondja, őt egyáltalán nem zavarja a nagy utálkozás, sőt, karrierjét Justin Bieberhez és Miley Cyrushoz hasonlította, akiknek szintén eléggé utálták a YouTube-on a később hatalmas slágerré vált számaikat. “Végül is ki mondhatja el magáról, hogy ott van a világ legtöbbet dislike-olt zenei videói között Miley Cyrus és Justin Bieber mellett?” – tette fel a kérdést az optimista Bibi H.

Az, mondjuk, nem teljesen világos, mivel érdemelte ki a szám ezt a rengeteg nemtetszést.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top