Szabadidő

Bruno Mars 5 klipje, amitől te is beleszeretsz az énekesbe

Tegnap este a budapesti Sportarénában lépett fel Bruno Mars, de a fergeteges élő buli helyett sokaknak csak a kispolgári youtube-rajongás maradt. Senki ne izguljon, ha lemaradt a világsztár koncertjéről – a groove házhoz jön az öt legjobb, legfunkosabb, legkalaposabb Bruno Mars-klippel!

A világ csak pislogott, hogyan lett seperc alatt világsztár ebből a fiatal hawaii srácból, aki most már annyira híres, hogy még az ’50-es évek ikonikus frizuráját is képes volt visszahozni a divatba.

Bruno Mars Peter Gene Hernandez néven született Honoluluban és zenész családjában már egészen fiatalon megismerkedett a zenéléssel. Négyévesen volt az első fellépése, de 19 évesen már temette is zenei karrierjét, mikor befuccsolt szerződése a Motown lemezkiadóval, és munkanélküli dj-ként állítólag még az is nehézséget okozott neki, hogy megtankolja kocsiját.

5 klip, amitől bárki beleszeretne Bruno Marsba , ha eddig még nem tette volna

Az mondjuk nem volt kérdés, hogy Bruno Mars a zeneiparba született – a legendák szerint apja örökzöld slágereket nyomott a szülőszobában egy hordozható magnóból, miközben felesége megszülte fiúkat –, szóval a megtorpanás után hamar visszaült a nyeregbe, akkor már a sikeresebb Smeezingtons produkciós csoporttal, első áttörésük a Flo Ridának írt Right Round című sláger volt.

5 klip, amitől bárki beleszeretne Bruno Marsba , ha eddig még nem tette volna

A másoknak írt számok sikere után Mars összeszedte a bátorságát, hogy saját lábra álljon és az Atlanticcal szerződve elkezdte kiépíteni saját imidzsét – innen pedig nagyjából már ismerős a történet. Mars zeneipari profizmusa a klipjein is meglátszik: az igazi “feel good” zenéhez tökéletesen megtalálta azt a bohém, táncolós, mókázós vizuális stílust, ami miatt mindenki imád Bruno Mars klipekre táncolni a nappaliban. 

Nem volt könnyű feladat, de kimazsoláztuk a legjobbakat!

Billionaire

Ki ne imádta volna a hawaii srác kitörési vágyának őszinte manifestóját annak idején? Letisztult klip csóróságról és milliókról:

Lazy Song

Jópofa a homevideo stílusú, kis költségvetésű klip, bár a napszemüveges majomemberek létjogosultsága minimum megkérdőjelezhető. Viszont a szám úgyis akkora sláger, hogy ez lényegtelen.

Just The Way You Are

Bruno Marsnál csak a szerelmes Bruno Mars lehet jobb! Plusz pont jár a kreatív magnószalagos animációért, de Bruno Mars átható tekintete anélkül is 10/10.

It Will Rain

Sajnos még Bruno Mars sem lehet mindig boldog – például, ha a barátnője elhagyja, akkor nagyon szomorú. Ezt a lírai slágert hallgassa minden szomorú szerelmes maximum hangerőn!

Uptown Funk

Sehol a világon nem létezik Bruno Mars-összeállítás az Uptown Funk nélkül – lehet, hogy a barátaidnak azt mondod, már eleged van belőle, de a szíved mélyén még mindig egy külvárosi utcán ráznád rá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top