nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
A világ legsúlyosabb melltartó-reklámja természetesen Japánból érkezik

A világ legsúlyosabb melltartó-reklámja természetesen Japánból érkezik

A távoli szigetország európai szemmel nézve egészen különös, sokszor a bizarr határát is súroló vizuális kultúrájából már kikerült jó pár meghökkentő reklám. Most azonban talán az eddigieket is felülmúlta egy cég, amely sportmelltartóit nem hétköznapi módon mutatja be.
Horowitz Katalin
Horowitz Katalin
f Ajánlom

A Wacoal nevű céget 1949-ben alapította Japánban Csukamoto Koicsi. A vállalat kifejezetten progresszív szellemiségét mutatja, hogy már 1964-ben saját kutatóközpontot hozott létre, ahol a termékfejlesztéssel kapcsolatos egészségügyi és szépséggel kapcsolatos vizsgálatokat végeztek.

A Wacoal korábban sem ment a szomszédba egy-két szokatlan reklámért. Az alábbi videón látható Mood Boost-up nevű melltartójukat például egy első ránézésre mosolygós, távol-keleti nővel reklámozzák. Akiről csak a reklám végére derül ki, hogy… de inkább nézd meg!

Érdemes megtekinteni a kifejezetten utazáshoz kifejlesztett modell reklámját is, amelyben semmi sem az, aminek első ránézésre tűnik.

De ez még mindig semmi! A Wacoal Sports nevű modellcsalád kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett melltartói esetében azon már meg sem lepődünk, hogy a különböző kosárméretek demonstrációjához férfiakat alkalmaztak a videóban. Na de hogyan! Az eltérő méretű kosarakat átlátszó műanyag félgömbökkel helyettesítették, amelyekbe ismeretlen okból különböző méretű állatkákat helyeztek el, a papagájtól a hörcsögökön, süniken és nyuszikon át a tyúkokig. A női mellet érő erőhatásokat más-más mozgásformákkal mutatják be, a kocogástól a teniszen át a bokszig. Szavakkal valójában nem lehet átadni, hogy mennyire csodálatos lett az eredmény, amit csak fokoz a márkaüzenetet átadó, japánul beszélő nő, aki a nyelv sajátosságai miatt az angol szavakat is a japán nyelvtan szerint ejti ki. De inkább nézd meg a videót és meglátod, bearanyozza a napodat!

Ugye milyen döbbenetes(en csodálatos)?

Megosztás Facebookon